Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Λες να φταιει το άσυλο ?



Προοδεύουν οι λαοί και εμείς διαλύουμε τα πανεπιστήμια μας.
Είδατε φαντάζομαι πόσο τραγικός είναι ο Μπούλης που ψηφίσαμε και μας κυβερνάει.
Γιατί άλλωστε να θέλει κρατικά πανεπιστήμια ?
Αυτόν ο μπαμπάς του τον έστειλε αλλού , εκεί λέει που σπουδάζουν κυβερνήτες .
Εκεί που πήγε και Κυριάκος εκεί που έστειλε και η Ντόρα το γιο της,γίνεται οι Ιθαγενείς να μην ψηφίσουν και το γιο της Ντόρας , οσονούπω?
Αλήθεια , δεν μπορούν να συλλάβουν είκοσι παιδιά που τα λένε κουκουλοφόρους?
Ας χτίσουμε λοιπόν τις πόρτες και τα παράθυρα ούτως ώστε να παραδοθούν , χωρίς να παραβιαστεί το άσυλο.
Πως καταφέρνει αυτή η Δεξιά να επιφέρει σ' αυτόν τον τόπο τεραστία πλήγματα και να είναι το πρώτο κόμμα?
Γιατί η δημοσιά παιδεία όταν καταστρέφεται , η χώρα καταστρέφεται και δεν μας σώζουν οι όποιοι περισπούδαστοι του εξωτερικού.

6 σχόλια:

patsiouri είπε...

Εγώ έχω πεί τι τιμωρία χρειάζονται ο Μπούλης και οι όμοιοί του. Τίποτα προς το παρόν. Όταν ,εγαλώσουν λίγο παραπάνω και αρχίσουν τα προβλήματα υγείας...τότε να τους χειρουργήσει το Νατασσάκι, έναν έναν!

NY ANNA είπε...

Εδώ ακόμα και η Παπαρήγα έστειλε το παιδί της στο Αμερικανικό Κολλέγιο, ο "μπούλης", οι παντός είδους "μπούληδες" και οι "δικοί" τους, θα το... σνομπάρουν??? Αστεία πράγματα. Εγώ το έχω ξαναπεί και μάλιστα σήμερα, κάπου αλλού και για κάποιον άλλο λόγο. Πίσσα και πούπουλα. Και 2 στρώσεις πίσσα, για να κολλήσει καλύτερα το πούπουλο και μετά διαπόμπευση μετά γαϊδάρου στο κέντρο της κάθε πόλης. Μήπως και μάθουν. Αλλά για να μάθεις, πρέπει να έχεις και λίγη τσίπα... Κι αυτοί δεν φημίζονται γι' αυτή την ιδιότητα! Κατά τα λοιπά, καλησπέρες.

rvagos είπε...

@patsiuri: Πάντα εύστοχη!!!!

rvagos είπε...

@anna:Μετα το ποστ μου εσκασε το Κυριακος-siemens. Τιποτα αλλο.

mikros fokion είπε...

το ασυλο θελουν να το καταργησουν μονο και μονο για να μας σπασουν τον τσαμπουκα... οσο για τους κουκουλοφορους, πιστευω οτι πιο επικινδυνες ειναι οι κουκουλες που κουκουλωνουν τα σκανδαλα :)

rvagos είπε...

Φωκίωνα, όλα αυτά είναι χιλιοειπωμένες αλήθειες.
Οργανωμένο όμως φοιτητικό κίνημα δεν υπάρχει , έτσι η κάθε εξουσία σ΄έχει στο χέρι.Οι φοιτητές πρέπει να είναι μια γροθιά .