Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Γεγονότα


Τόσα και τόσα συνέβησαν στις μέρες που μόλις περάσαν ,δεν πρέπει και εμείς να πούμε κάτι?
Η Ζαχοπουλοκαραμανλοθεμοτριανταφυλλοπουλειάδα δεν βλέπω να έχει τέλος και έτσι κι' αλλιώς θα μπει στο αρχείο !
Δεσπότης απεθανεν, ζητω ο νεος Δεσποτης! Ο νέος κάπως σοβαρός φαίνεται ο άνθρωπος και έτσι δεν βλέπω να έχουμε τέντωμα νεύρων . Ο προηγούμενος με φαντάζομαι άμα τον συναντήσω στον παράδεισο , θα είναι κάτι σαν τον λοχαγό μου , τον εκ Κορέας ορμώμενο , Καρατάσο εξ Αιτωλοακαρνανίας, κατά την διάρκεια του πολέμου της Κύπρου το '74 , που υπηρετούσα - για σας τους νέους αυτά είναι άγνωστα πράματα- και θα με διατάζει φευ ΑΙΩΝΙΑ με τις ευλογιές του θεού του.
Ο Συνασπισμός εξέλεξε τον Αλέξη Τσίπρα , ως πρόεδρο του !Καλός και μηχανικός και χωρίς ίχνος αστειότητας εμπιστεύομαι από την φύση μου του ανθρώπους που μελέτησαν μαθηματικά παρά τους φιλολογίζοντες. Η ΖΩΗ θα δείξει σύντροφε. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σου , όπως λέτε και εσείς οι πολιτικοί. Και όχι καλαμοκαβαλίκεμα . Τώρα όσο για τα τσουγκρίσματα με το ΠΑΣΟΚ , αυτά είναι παιχνιδάκια . Ένας είναι ο εχθρός !Καλορίζικος .

2 σχόλια:

NY ANNA είπε...

Πάντως η τάση της ανόητης "κακίας" βασιλεύει. Χθες, καλεσμένος της Στάη, ο νέος, στην κυριολεξία και από κάθε άποψη, πρόεδρος του ΣΥΝ, έγινε στόχος καλά κρυμμένων "κακιών" και καλυμμένων πικρόχολων σχολίων από την ομήγυρη "παλαιών" δημοσιογράφων που σαν τους γέρους του Μάπετ Σόου, δεν βρίσκουν τίποτε καλό σε κανέναν. Τι ανόητη ανασφάλεια και τι προσφορά στη βορά της τηλεθέασης. Αλλά θα μου πεις, εδώ οι πάντες ασχολούνται ακόμα με τη Ζαχοπουλιάδα και όλους τους αμέσως ή εμέσως εμπλεκόμενους, ενώ ο κόσμος στην κυριολεξία φλέγεται, τον Τσίπρα θα αφήναν ήσυχο να κάνει καμια προκοπή; Αστεία πράγματα. Καλώς σε βρήκα...

rvagos είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ταράζει τα νερά .
Κάθε νέο ταράζει τα νερά και όλοι φοβούνται τα απόνερα να μην τους πνίξουν .ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ . Απ' οτι διαβασα σημερα ομως στον τυπο συσωμη η δεξια επλεε σε πελαγη ευτυχιας .
Μα τόσο λίγο μυαλό έχουν αυτοί οι άνθρωποι ? Δεν έχουν ακούσει για τους πεφωτισμένους δεξιούς που πάνε χωρίς δεύτερη σκέψη προς τον ΣΥΝ όταν σιχαθούν το κόμμα τους, από τα καλά που τους κάνει?