Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Μπάχαλο.


Ιδρύθηκε ανεξάρτητο κράτος , Κόσοβο.
Όλα τα ιμπεριαλιστικά γεράκια και κάτι κωλοσφούγκιδες , δίκην Αγγλία, έσπευσαν να αναγνωρίσουν αυτό το θύλακα ως ανεξάρτητο κράτος.
Πληθυσμός 1,500,000 Αλβανοί, 300,000 Αθίγγανοι και 200,000 Σέρβοι.
Ναι αλλά κράτος χωρίς δικαστές και μπάτσους δεν γίνεται . Τα καλά παιδιά της δύσης βοήθησαν για αυτό και έστειλαν αμέσως.
Πριν λίγο καιρό είχαμε και άλλο ανεξάρτητο κράτος στο χώρο της πρώην Γιουγκοσλαβίας .
Το Μαυροβούνιο , μια επαρχία που μιλά τη σερβοκροατική γλώσσα.
Σε δημοψήφισμα για την απόσχιση της από τον κορμό της Σερβίας , ψήφισαν περίπου 50,1% υπέρ και 49,9% κατά . Έτσι οι Μαυροβούνιοι απέκτησαν τη δική τους πατρίδα. Σύνολο πληθυσμού 500,000.
Η Μακεδονίγια έγινε ανεξάρτητο κράτος αμέσως με την διάλυση , διότι ο πληθυσμός της ήταν κατακάθαρος χωρίς προσμίξεις ήτοι:στα 2,000,000 σύνολο έχουμε 1,000,000 Βούλγαρους, 800,000 Αλβανούς και 200,000 Αθίγγανους.
Ιστορικό :Μακεδονίγια, την επαρχία αυτή την ονόμασε ο Τίτο και όχι αυθαίρετα αλλά με την σύμφωνη γνώμη της τότε Κυβέρνησης της Ελλάδας με τον ένδοξο στρατάρχη Παπάγο.
Οι δυο στρατάρχες συμφωνήσαν , να κλείσει ο μεν πρώτος, τα σύνορα ούτως ώστε να μην έχουν εφόδια οι Έλληνες κομμουνιστές αντάρτες και το χειρότερο να μην έχουν τρόπο διαφυγής, στο παραπέτασμα , όπως το έλεγαν,ο δε δεύτερος, σε ευγνωμοσύνη το επέτρεψε να ονομάσει την επαρχία αυτή της Σερβίας , Μακεδονίγια.
Τώρα τρέχουν τα φασισταριά και οι παπάδες να το αλλάξουν .
Βοσνία- Ερζεγοβίνη μ ε πρωτεύουσα το Σεράγεβο , είχαν γίνει και χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες εκεί , χώρα ανεξάρτητο κράτος με τρία εσωτερικά ανεξάρτητα κράτη :την Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης ,την Κροατική Δημοκρατία της Βοσνίας -Ερζεγοβίνης και την Μουσουλμανική Δημοκρατία της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης.
Σερβία, Κροατία και Σλοβενία . Η τελευταία είναι και μέλος της Ε.Ε.
Όλα αυτά αποτελούσαν την Λαϊκή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας , όπως την είχε εμπνευστεί ο Τίτο. Μιά χώρα κατακερματισμένη που αμέσως μετά την πτώση του κομμουνισμού έπεσαν οι ύαινες και την κατασπάραξαν .
Διέλυσαν αυτό το μπάχαλο, το διαίρεσαν και βασιλεύουν.


ΥΓ:Έχουν Κοκό και οι Σέρβοι , τον είδα να βγάζει λόγο ο φελλός , φαίνεται μάθανε ότι γαμιούνται και πλάκωσαν και οι γύφτοι.
Το λέω και για μας δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει καμιά φορά .

Δεν υπάρχουν σχόλια: