Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007


Άρθρο λεπτομερέστατο και αναλυτικό , όπως πάντα άλλωστε.Μένω στην αναφορά του παραγκωνισμού των παλαιών στελεχών από το Γίωργο.Πέφτει στην παγίδα με το λαϊκό αίτημα Γιώργο "άλλαξε τα όλα".Δηλ, με τη Λίζα , τη Σιλβάνα και την πανέμορφη κ. Ματσούκα στην Ευρωβουλή?Χαλάει ποτέ το προζύμι , πως θα κανείς ψωμί?Εκείνη η μουσουλμάνα , στην Υπέρ-νομαρχία Καβαλας - Ξάνθης? Επιλογή και αυτή ?
Που ρε , στη σφηκοφωλιά της συντηρησης.
Φαιντεται από υπερνομάρχισες του έμελλε να την παθει.
Ο Βαγγέλης εδώ γιατί δεν "βιαστικέ"? Με τη Φώφη ,λεμέ,δεν το είδε? Όχι μονό ο Βαγγέλης , αλλά Λοβέρδος, Παπαδημητρίου, Μποτόπουλος,συνταγματολόγοι όλοι τους. ΑΠΟΡΊΑ !Ο Καραμανλής , είναι καμένο χαρτί πλέον , δεν έχει καμιά προοπτική , η μελλοντική του διάσταση βαίνει φθίνουσα.Τα τεράστια προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει είναι μεγαλύτερα από τα κότσια του.Είναι προβλήματα που μπορούν να διαταράξουν ακόμα και την κοινωνική συνοχή. Η Αριστερά ,ενισχυμένη από τις εκλογές, δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια . Και οι φοιτητές κάτι περιμένουν και αυτοί για να πάρουν φωτιά .
Ο επόμενος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, όποιος και να είναι θα είναι ο νικητής των επόμενων εκλογων. Αυτό η ηγεσία το ξέρει , άρα θέμα διάσπασης δεν υπάρχει.Λόγω ,εξουσίας.Μια από τις αιτίες βιασύνης του Βαγγέλη είναι και αυτή ,να χρισθεί αυτός Πρωθυπουργός.Ναι αλλά και το επιτελείο του Γιώργου το ξέρει .Θα δούμε μάχες επικράτησης , αλλά πιστεύω ,ότι ο νικητής θα γίνει σεβαστός από όλους , η εξουσία ενώνει.

6:05 μμ

Διαγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια: