Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2008

Ο Δράκουλας τα μεσάχτα πινει αιμα!Οι άθλιοι χθες το βράδυ με γράψανε για παράνομη στάθμευση στο κέντρο σ' ένα στενό κοντά στην Ερμού.
Ώρα 00,43πμ.
Μία πάρα τέταρτο τα μεσάνυχτα ποιον ενοχλούσα βρε τρισάθλιοι?
Δεν έγραψαν μόνο έμενα οι πραίτορες αυτουνού το Δημαρχάκου, να μην πω τίποτα άλλο, άλλα σάρωσαν όλη την περιοχή παίρνοντας και τις πινακίδες , με ποιο δικαίωμα ιδιωτικοί μπάτσοι αφαιρούν πινακίδες ?
Η κλίση που πήρα έχει αύξοντα αριθμό περίπου 1500000 (ενάμιση εκατομμύριο).
Φαντασθείτε ποσά μαζεύει αυτός ο φλούφλης δήμαρχος.
Θέλω να γράψω πάρα πολλά άλλα έχω σαν αρχή να μην λέω πολλά.
Είχαν απεργία και αυτοί οι "συνάδελφοι" του ΜΕΤΡΟ!!!!

5 σχόλια:

kostis είπε...

Αρχικά να σου πω ότι οι κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας είναι άκυρες και δε χρειάζεται ν ατις πληρώσεις.Επίσης,το να σου πάρουν τις πινακίδες είναι παράνομο.Απαγορεύεται να σου αγγίξουν το αμάξι.Ψάξ' το λίγο.

Το θέμα σου έρχεται μετά τη δική μου εμπειρία στο μετρό την Παρασκευή.Επέτρεψέ μου να την γράψω.Λίγο πολύ όλοι έχετε μπει σε μετρό και ειδικά στο μετρό του Συντάγματος.Κατεβαίνω λοιπόν τα σκαλιά περνάω τα μηχανήματα που ακυρώνουμε τα εισητήρια και θυμάμαι ότι δεν έχω εισητήριο.Γυρναω πίσω,πηγαίνω βγάζω το ακυρώνω και προχωρώ.Εκεί που το ακυρώνω λοιπόν έχει έρθει ένας υπάλληλος του μετρό.ΜΟυ λέει ότι δεν έχω εισητήριο.Του λέω μόλις χτύπησα.Μου λέει,ναι αλλά πριν δεν είχατε που περάσατε.Ναι αλλα΄του λέω δεν πήγα πουθενά.Μου απαντάει ότι απαγορεύεται να περάσω από το σημείο των μηχανημάτων.Του λέω ότι δεν πήγα πουθενά και απλά είχα ξεχάσει.Τέλοσπάντων μου λέει ότι πρέπει να με γράψει και έαν σωρό μαλακίες και ότι θα μου γράψει σαν ελαφρυντικό ότι χτύπησα αμέσως και τέτοια.

Εντάξει λέω σιγά μην βρω το δίκιο μου.Φτάνιντας στη στάση μου σκέφτομαι ότι εφόσον το εισητήριο και η κλήση γράφουν ώρα θα φαίνεται ότι χτύπησα και μετά μου έκοψε κλήση.Ναι αμέ,θα το θελα.Το εισητήριο γράφει 19.22 και ο αρχίδης έγραψε στην κλήση 19.05.Πέιτε μου τώρα,φατίω να του πω κάτι για το σπίτι του και για άλλα πολλά;Συγγνώμη γαι τις βρισιές...

Έχεις ν ακάνεις κάποιο σχόλιο;

kostis είπε...

Η φωτογραφία σου όλα τα λεφτά....!

rvagos είπε...

kosti , νομίζω ότι δεν έκανες σωστά εκείνη τη στιγμή που αυτός σε παρατήρησε.Πριν καν σου κόψει κλίση καλείς το 100.Θα μου πεις σιγά μη βρω το δίκιο μου με τους μπάτσους , αυτοί μπορεί να σε πάνε και μέσα για περιύβριση αρχής.Όμως δεν έχει το δικαίωμα να σε γράψει εκτός τρένου.
Μόνο μέσα και χωρίς εισιτήριο φυσικά.Εσύ φίλε μου μπορεί να πας σε ραντεβού περιμένοντας την γιαγιά σου που δεν ξέρει να βγει από το σταθμό .Τι διάβολο δεν μπορούμε να πάμε στην ράμπα χωρίς εισιτήριο?
Η φιλοφρόνηση για την φωτό δεκτή!!

kostis είπε...

Έκανα από την αρχή κακό χειρισμό.Έπρεπε να επιμείνω ότι δεν πληρώνω και δεν δέχομαι να με γράψει και να κάνω φασαρία και να το τραβήξω.Έκανα λάθος από την αρχή.Πάντως είναι αλήθεια ότι απαγορεύεται να είσαι χωρίς εισιτήριο στους χώρους του μετρό,ας πούμε στις παοβάθρες.Αλλά πιο πολύ νευρίασα με το αν μου αλλάξει την ώρα και να μην μπορώ να βρω καθόλου δίκιο.Είναι ή δεν είναι αλήτης ο τύπος;Απλα΄να μην γίνει καμιλα στραβή και τον πετύχω πουθενά έξω.Δεν θα προλαβαίνει να μετράει...

Και από εμέαν άλλη μία φώτο για αν γελάσουμε!
http://img125.imageshack.us/img125/7214/giannenaines91bv4.jpg

rvagos είπε...

Και τεχνολογια οι παπαδες !!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ