Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007


Έχεις μασήσει και άγρια μάλιστα . Το παιχνίδι της προπαγάνδας του ΜΠΟΥΛΗ ,παίζεις .Αυτή είναι η θεωρεία του , "είναι όλοι ίδιοι " και δυστυχώς για σένα τσίμπησες . Αργότερα θα το καταλάβεις . Ίσως και από τις 17/9 όταν θα τον βγάλεις χωρίς να το πάρεις χαμπάρι.Είτε το θες είτε όχι ένας απ' τους δυο θα βγει.Διάλεξε για να μην κλάψεις.Άλλα εσύ , θα μου πεις,εγώ γιατί να κλάψω τι ανάγκη έχω , για μένα έχει ο μπαμπάς, εδώ, καμιά μαλακιά λεμέ να περάσει η ώρα.Μήπως θα πάω στο SUPER MARKET να δω ποσό στοιχίζουν αυτά που τρώω?Εγώ έτσι κι αλλιώς hamburger τρώω.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007


Ακούς ή δεν ακούς?Καιγόμαστε!

Κυριακή 26 Αυγούστου 2007


Κάηκε που κάηκε ο κόσμος .
Η ΜΑΝΑ αγκάλιασε τα παιδιά της και κάηκε μαζί τους !
Δε το χωράει ο νους μου!
Ο Ερμής του Πραξιτέλη τι σας φταίει?
Να τον στείλουμε στο Λούβρο μπας και τον σώσουμε!
Η Ολυμπία , δε το χωράει η σκέψη μου !

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

Φωτιααααα


Με τ' αλάτια είμαι ακόμα , πάλι φωτιές ρε γαμώτο τι κακό και τούτο . Πήρε λέει το ελικόπτερο και πήγε να δει . Πως να δει αφού δεν βλέπει, εκλογές μόνο βλέπει και την ψήφο σου θέλει να συνεχίσει . Μα μπορείς ακόμα να εμπιστεύεσαι κάποιον που και για τον ίδιο άλλοι δούλεψαν για να ζει Άρχοντας ?Στο πυρ το εξώτερον.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2007

Παράσιτα


Συμβολαιογράφος και δικηγόρος , συμπράττουν για την σύνταξη συμβολαίου ενός διαμερίσματος ανάγκης, κατασκευής του 1960 , αξία 39000 ευρώ . Πιράνχας , τσιμπούρια ,βδέλλες , παράσιτα. Αμάν , πότε θα τελειώσουν αυτά τα άθλια υποκείμενα ;Μάτσα το χρήμα και χωρίς απόδειξη.Ο πρώτος , δήθεν νόμιμα , τόσο κάνει το συμβόλαιο σας και ο δεύτερος , τοσα θέλω μέσα στο ασανσέρ , απλώνοντας τε χέρι μαφιόζικα "σαν" νταβατζής . Άμ, και εκείνο το Κράτος , άπατο βαρέλι του δίνουμε του δίνουμε κι' αυτό αχόρταγο . Πιος θα τους σταματήσει;